PSRM

14 iunie 2018

Socialiștii au cerut CMC aprobarea proiectelor sociale, cît și a celor împotriva construcțiilor ilegale

Liderul fracțiunii Partidului Socialiștilor din RM în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Ion Ceban a îndemnat consilierii municipali, astăzi, 14 iunie, să voteze pentru proiectele sociale, cît și pentru inițiativa care va permite stoparea construcțiilor ilegale din Chișinău.

Ion Ceban a declarat că, pe ordinea de zi a au fost incluse multe proiecte importante. În special, fracțiunea PSRM a venit cu 3 inițiative de ordin social: alocarea ajutorului finainciar în sumă de 500 de lei cadrelor didactice – 6620 cadre didactice din Chișinău și suburbii pentru pregătirea noului an școlar, alocarea compensației de 70 de lei lunar pentru călătoriile cu transportul public a 7438 de persoane (educatori, lucrători medicali, personal didactic), precum și angajarea a 300 de asistenți sociali personali care vor avea grijă de persoanele țintuite la pat.

De asemenea, socialistul a enumerat inițiativele care vor stopa construcțiile ilegale din Chișinău, care la fel au fost propuse pentru introducerea pe ordinea de zi din partea fracțiunii PSRM.

Ion Ceban a remarcat că, fracțiunea socialiștilor va susține toate proiectele bune care vor veni din partea noului primar ales și a echipei acestuia, precum și proiectele propuse de către alți consilieri. În același timp, proiectele nefavortabile pentru locuitorii municipiului vor fi blocate sau neadmise spre votare.

PSRM

Adera la partid!

Semnalează o problemă