PSRM

14 iunie 2018

Socialiștii au cerut CMC aprobarea proiectelor sociale, cît și a celor împotriva construcțiilor ilegale

Liderul fracțiunii Partidului Socialiștilor din RM în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Ion Ceban a îndemnat consilierii municipali, astăzi, 14 iunie, să voteze pentru proiectele sociale, cît și pentru inițiativa care va permite stoparea construcțiilor ilegale din Chișinău.

Ion Ceban a declarat că, pe ordinea de zi a au fost incluse multe proiecte importante. În special, fracțiunea PSRM a venit cu 3 inițiative de ordin social: alocarea ajutorului finainciar în sumă de 500 de lei cadrelor didactice – 6620 cadre didactice din Chișinău și suburbii pentru pregătirea noului an școlar, alocarea compensației de 70 de lei lunar pentru călătoriile cu transportul public a 7438 de persoane (educatori, lucrători medicali, personal didactic), precum și angajarea a 300 de asistenți sociali personali care vor avea grijă de persoanele țintuite la pat.

De asemenea, socialistul a enumerat inițiativele care vor stopa construcțiile ilegale din Chișinău, care la fel au fost propuse pentru introducerea pe ordinea de zi din partea fracțiunii PSRM.

Ion Ceban a remarcat că, fracțiunea socialiștilor va susține toate proiectele bune care vor veni din partea noului primar ales și a echipei acestuia, precum și proiectele propuse de către alți consilieri. În același timp, proiectele nefavortabile pentru locuitorii municipiului vor fi blocate sau neadmise spre votare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă