PSRM

30 iunie 2020

Și socialiștii din Criuleni îi cer lui Ștefan Gațcan să depună mandatul: TRĂDĂTOR!

Membrii organizației teritoriale a PSRM din Criuleni de asemenea îi cer lui Ștefan Gațcan să-și depună mandatul de deputat. Aceștia spun că prin decizia de a adera la PRO Moldova, parlamentarul a trădat cetățenii.

“Peste 5500 de oameni au mers, pe 16 martie, la alegerile în circumscripția Hîncești ca să-l aleagă pe Ștefan Gațcan deputat. Au crezut în sinceritatea, onoarea și profesionalismul acestuia. Gațcan i-a trădat! Doar după participarea la 2-3 ședințe ale Parlamentului, în el „s-a trezit conștiința”. Dar, mai corect spus, s-a trezit lăcomia, ca să ne vândă speranțele pe milionul de dolari. Trădătorul, fără onoare, fără demnitate, fără bun simț, fără respect față de oameni, nu are ce căuta în Parlament. Cerem să-și depună mandatul, iar banii luați ca mită pentru această „tranzacție” să-i ducă la spitalele, care tratează pacienți grav bolnavi de coronavirus. Gațcan – TRĂDĂTOR!”, se arată în mesajul socialiștilor din Criuleni.

De menționat că mai multe organizați teritoriale a PSRM i-au cerut lui Ștefan Gațcan să-și depună mandatul. Totodată, socialiștii au protestat la sediul clinicii private, care îi aparține parlamentarului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă