PSRM

07 februarie 2022

Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a adresat un mesaj de felicitare Zinaidei Greceanîi, cu prilejul zilei de naștere

În mesaj se menționează:

”Stimată Doamna Zinaida Greceanîi,

În numele conducerii și al Partidului Socialiștilor, Vă transmit sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere! Este o mare onoare pentru mine să Vă exprim sentimentul de profundă recunoștință pentru rolul pe care l-ați jucat în istoria poporului nostru și a țării noastre!

Perioada în care ați fost la conducerea Guvernului a fost cea mai prosperă și stabilă din istoria Moldovei. Ați condus cu încredere partidul în perioada mandatului prezidențial al lui Igor Dodon, demonstrând că sunteți un organizator extraordinar, un partener și coleg de încredere. De asemenea, ați fost cel mai bun speaker al Parlamentului Republicii Moldova – înțelept, profesionist, demn.

Experiența Dumneavoastră valoroasă este foarte importantă pentru partid. Profesionalismul Dumneavoastră, potențialul personal, capacitatea de a identifica căi constructive de soluționare a celor mai importante sarcini vor fi mereu un punct de orientare pentru noi în cele mai dificile situații. Vă exprimăm recunoștința noastră enormă pentru contribuția în dezvoltarea partidului.

Din partea Partidului Socialiștilor, Vă doresc multă sănătate, optimism, succes în realizarea planurilor și bunăstare în familie!

Vlad Batrîncea, secretar executiv al PSRM”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă