PSRM

29 aprilie 2020

Secretariatul Adunării Interparlamentare a CSI sprijină Republica Moldova în lupta cu ”COVID-19”

Chișinău, 29 aprilie 2020 – Secretariatul Adunării Interparlamentare (AIP) a CSI a făcut o donație Republicii Moldova pentru combaterea ”COVID-19”. Donația în valoare de circa 250 000 lei a fost transferată, marți, de Secretariatul AIP CSI, cu sediul la Sankt-Petersburg, pe contul trezorerial al BNM.

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a exprimat Adunării Interparlamentare a CSI recunoștința pentru sprijinul oferit în situația dificilă, cu care se confruntă nu doar Republica Moldova, dar și celelalte state-membre, precum și întreaga lume.

”Apreciem gestul de susținere și bunăvoință, care confirmă odată în plus atitudinea sinceră față de țara noastră și poporul Republicii Moldova”, a menționat Zinaida Greceanîi, exprimîndu-și speranța că banii donați vor facilita eforturile instituțiilor medicale în misiunea dificilă de depășire a crizei pandemice.

AIP CSI este constituită din Parlamentele a 10 țări membre ale Comunității Statelor Independente.

Secretariatul AIP este organul administrativ permanent al Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI. Moldova este prima țară membră care a beneficiat de sprijinul instituției în combaterea ”COVID-19”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă