PSRM

12 aprilie 2017

Schimb de experiență privind desfășurarea marșului “Regimentul nemuritor”

Recent în Centrul Rus de Știință și Cultură s-a desfățurat o conferință video cu participarea reprezentanților organizațiilor publice. Scopul evenimentului a fost schimbul de experiență privind desfășurarea acțiunilor de proporții, dedicate celebrării Zilei Victoriei.

Voluntarii din Moscova au relatat participanților la conferință experiența lor privind desfășurarea marșului “Regimentul nemuritor”, la care au participat milioane de oameni. Membrii organizației de tineret “Garda Tînără” prezenți la translare, au menționat că desfășurarea marșurilor, dedicate zilei de 9 Mai nu este ceva nou pentru ei. Cu toate acestea, tinerii susțin că experiența și practica colegilor din Rusia va fi pentru ei un suport și exemplu bun.

“Această translare mi-a părut foarte utilă. Ascultînd colegii ruși eu m-am convins, că anul trecut noi am făcut totul corect. Voluntarii din Moscova au povestit despre felul în care trebuie organizată coloana, despre menținerea ordinii în timpul marșului și nu în ultimul rînd, ajutorul în cazul copiilor care s-au pierdut. Tinerii noștri acționează în totalitate conform acestor principii. Ei au grijă de ordinea în interiorul colanei și cooperează cu poliția în cazul provocărilor. Vreau să menționez că desfășurarea “Regimentului nemuritor” are o însemnătate majoră pentru cetățenii noștri. Sper, că avînd la bază experiența noastră și practica colegilor ruși, noi vom putea desfășura acțiunea dată la un nivel înalt”, – a menționat membrul “Gărzii Tinere”, Nichita Bucea.

Conferința s-a desfășurat sub egida Comitetului Național “Victorie”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă