PSRM

22 august 2018

Zinaida Greceanîi a participat la acțiunile sociale ale Fundației de Binefacere ”Din Suflet” a Primei Doamne

172 de elevi ce urmează să meargă în clasa I, în gimnaziul ”Mihai Viteazul” din orașul Strășeni au primit astăzi drept cadou ghiozdane și rechezite școlare în cadrul campaniei sociale a Fundației de Binefacere ”Din Suflet” a Primei Doamne. Din numele Fundației, la întîlnirea cu elevii a participat Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi.

”Se apropie o zi foarte importantă, cînd copiii noștri, pentru prima dată vor merge în clasa întîi. Este foarte important că toți elevii, în special cei care merg în clasa I, să aibă posibilitatea de a beneficia de studii de calitate și de a dispune de rechezitele necesare, care le vor fi de folos pentru a acumula cunoștințe.

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon și Prima Doamnă Galina Dodon au luat o decizie foarte corectă de a oferi ghiozdane și rechezite școlare tuturor copiilor republicii care merg în clasa I. Cu mare drag, astăzi, am participat în campanie socială a Fundației de Binefacere ”Din Suflet” a Primei Doamne și de a înmîna elevilor ce merg în clasa I ghiozdane și rechezite școlare din numele Fundației”, a spus Zinaida Greceanîi.

Președintele PSRM a urat elevilor să înceapă cu succes o nouă etapă în viața lor, iar părinților și profesorilor atenție și răbdare față de copii.

Amintesc că Fundația de Binefacere „Din Suflet” a Primei Doamne, a lansat anul trecut o campanie care prevedea oferirea ghiozdanelor și rechizitelor școlare copiilor care învață în ciclul primar și fac parte din familii social-vulnerabile. În anul curent, s-a decis extinderea campaniei. Astfel darurile respective vor fi oferite la peste 25 mii de copii din toată țara care merg în clasa I.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă