PSRM

12 iunie 2018

Zinaida Greceanîi a felicitat prietenii, colegii și partenerii ruși ai Partidului Socialiștilor, și pe tot poporul rus cu ocazia sărbătorii – Ziua Națională a Rusiei

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a felicitat prietenii, colegii și partenerii ruși ai Partidului Socialiștilor, și pe tot poporul rus cu ocazia sărbătorii – Ziua Națională a Rusiei.

”Data festivă din 12 iunie unește toți cetățenii Rusiei de astăzi. În această zi, în anul 1990, a fost adoptată Declarația privind suveranitatea de Stat a Federației Ruse și a fost proclamat cursul de înființare a unei societăți democratice echitabile. Ziua Rusiei a fost începutul unei noi istorii. În acești ani, Rusia a devenit un stat stabil din punct de vedere politic și economic. Acest lucru ține incontestabil de schimbarea societății, a statutul său financiar și a autorității sale pe arena internațională.

Astăzi, țările noastre sunt legate de un parteneriat egal. Sunt sigură că patrimoniul istoric comun, valorile spirituale și culturale comune, legătura indestructibilă a destinelor umane va servi drept bază fiabilă pentru dezvoltarea în continuare a relațiilor de încredere dintre țările și popoarele noastre.

În această zi de sărbătoare, vă urez căldură și fericire, sănătate, bunăstare și pace sub cerul Rusiei!”, a scris Zinaida Greceanîi în mesajul său de felicitare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă