PSRM

14 septembrie 2018

Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe Dmitri Medvedev cu ocazia zilei de naștere

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi a adresat, din numele PSRM și al său personal cele mai sincere felicitări pentru Prim-ministrul Federației Ruse, președintele partidului ”Edinaia Rossia” Dmitri Medvedev cu ocazia zilei de naștere.

Președintele PSRM a remarcat că de-a lungul activității sale, Dmitri Medvedev, deținînd cele mai înalte funcții din Federația Rusă, s-a afirmat drept un om de stat înțelept, puternic, care are grijă de bunăstarea țării și a poporului.

Zinaida Greceanîi a exprimat speranța pentru continuarea cooperării reciproc avantajoase dintre partidul ”Edinaia Rossia” și Partidul Socialiștilor din RM, care va sta la baza consolidării potențialului social-economic al țărilor noastre și a relației de prietenie dintre aceste două popoare.

Președintele PSRM din suflet, a urat domnului Dmitri Medvedev multă sănătate, prosperitate, realizarea tuturor planurilor și scopurilor propuse, succese și multă energie pentru a continua să munceasă pentru bunăstarea Rusiei.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă