PSRM

03 noiembrie 2018

Zinaida Greceanîi va candida pentru funcția de deputat pe circumscripția electorală Briceni nr. 1

Partidul Socialiștilor a desfășurat astăzi, 3 noiembrie, primaries sau alegerile preliminare interne a candidaților pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în calitate de candidați ai PSRM pe circumscripțiile electorale.

Cel de-al 46-lea candidat al PSRM a fost înaintat pe circumscripția nr. 1 în cadrul mitingului de prostest, de la Briceni, împotriva politicii distrugătoare a așa-numite guvernări ”pro-europene”. Participanții mitingului au votat unanim pentru candidatura președintelui Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi.
La miting a participat Președintele Republicii Moldova, liderul neformal al PSRM, Igor Dodon, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, secretarul pe ideologie al PSRM, Ion Ceban, fracțiunea parlamentară a PSRM, consilieri de toate rangurile, activiști ai PSRM și ”Garda Tînără”, locuitori ai raioanelor Briceni și Ocnița, care fac parte din circumscripția electorală Briceni.

photo_2018-11-03_12-38-00

Igor Dodon a subliniat pentru cei prezenți, că la miting participă întreaga fracțiune parlamentară a PSRM.

”Mă mîndresc că anume fracțiunea PSRM a demonstrat că sunt o echipă unită. Noi nu am cedat și am trecut în opoziție acum patru ani, deoarece noi nu am avut despre ce să discutăm cu acei care ”conduc” astăzi țara”, a spus șeful statului care acum patru ani a condus PSRM.
Igor Dodon a menționat că așa cum lupul și-a îmbrăcat blana de oaie, la fel aceleași persoane conduc Republica Moldova deja de 9 ani. Inițiat ei majorează tarifele, păstrează salariile și pensiile mizere, închid școli și spitale, duc oamenii la disperare, iar apoi, înainte de alegeri, încep să dea cadouri.
”Cu toții înțelegem acest lucru. Avem ocazia să îi apreciem la alegerile din 24 februarie”, a spus Igor Dodon. El a propus înaintarea candidaturii președintelui PSRM Zinaida Greceanîi în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția electorală Briceni nr. 1.
Igor Dodon a venit cu o provocare pentru alți lideri politici: ”Dacă nu vă este frică, candidați și dumneavoastră pe circumscripțiile electorale, unde v-ați născut. Lăsați oamenii să vă aprecieze”.

photo_2018-11-03_12-38-04
Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru încrederea acordată și a afirmat cu siguranță faptul că echipa PSRM va cîstga la alegeri, pentru a schimba situația din țară spre bine.

“Avem o dorință aprigă și posibilitate de a învinge, pentru a aduce la guvernare o echipă de profesioniști, căreia îi pasă de ceea ce se întîmplă în țară. Fiind chiar și în opoziție, socialiștii mereu au fost alături de oameni, ei mereu vor ajuta. Sunt mîndră de echipa noastră, care sunt niște luptători. Trebuie să ne unim și totul ne va reuși”, a spus Zinaida Greceanîi.

Ea a anunțat că intenționează să organizeze întrevederi cu cetățenii fiecărei localități pentru a discuta cu ei despre toate problemele acestora, pentru a le apăra interesele.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă