PSRM

29 august 2018

Zinaida Greceanîi a participat la celebrarea Hramului satului Nihoreni

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi a participat la evenimentele festive din satul Nihoreni, raionul Rîșcani. În ziua de 28 august, aici au fost sărbătorite Ziua Independenței Republicii Moldova și Hramul satului Nihoreni.

Echipa PSRM a organizat în acest sat cîteva evenimente festive, unde au participat toți locuitorii. În timpul zilei au avut loc competiții de armwrestling, unde au participat sportivi din Chișinău, Bălți, Rîșcani și alte localități ale republicii, iar seara a avut loc un concert festiv care s-a încheiat cu focuri de artificii grandioase.

Zinaida Greceanîi a felicitat locuitorii cu aceste două sărbători și le-a transmis și felicitările din partea Președintelui Republicii Moldova Igor Dodon. Le-a urat pace, multă sănătate și prosperitate.

Președintele PSRM a remarcat nivelul înalt de organizare a evenimentelor din Nihoreni și a menționat munca eficientă a echipei PSRM, care a organizat această sărbătoare pentru locuitorii acestui sat.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă