PSRM

26 martie 2018

Socialiștii au depus flori la Ambasada Federației Ruse

Astăzi, 26 Martie, deputați ai parlamentului, consilieri municipali ai Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, activiști PSRM și ”Garda tînără“, în frunte cu șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul municipal Chișinău și candidatul la funcția de primar general al capitalei, au depus flori la Ambasada Federației Ruse, exprimîndu-și sincerele condoleanțe pentru familiile celor decedați în urma incendiului din centrul comercial din Kemerovo.

În timpul incendiului, care a izbucnit în centrul comercial, în seara zilei de 25 Martie, au murit 64 de persoane. Mai mult de 50 de persoane s-au adresat instituțiilor medicale pentru ajutor.

Anterior, și-au exprimat condoleanțele, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon și președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi.

”Am aflat cu profundă durere în suflet vestea despre incendiul violent ce s-a produs în centrul comercial din Kemerovo și a provocat moartea unui număr mare de oameni.

În legătură cu acest incident am expediat o telegramă, în care mi-am exprimat condoleanțele domnului Vladimir Putin, Președintele Federației Ruse.

În aceste clipe de grea cumpănă pentru tot poporul Rusiei, Vă rog să acceptați, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai sincere condoleanțe”, a scris Igor Dodon pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă