PSRM

19 iulie 2018

Socialiștii au propus ca împreună cu proiectul furat de la președinte să fie discutat și originalul

Deputatul Partidului Socialiștilor, Vasile Bolea a menționat că în agenda parlamentului pentru ziua de 20 iulie este inclus proiectul privind metodologia calculării plății pentru serviciile notariale, care a fost înregistată acum un an în urmă de către Președintele Republicii Moldova.

”Acest proiect a fost înregistrat drept răspuns la acele solicitări venite din partea cetățenilor, urmare a vizitelor în teritoriu. Oamenii se plîng de faptul că serviciile notariale sunt prea scumpe și cetățenii nu au posibilitatea de a achita asemenea taxe la notar pentru a-și înregistra proprietate. De aceea, considerăm că împreună cu proiectul care este înregistrat pentru ziua de mîine, să fie discutat și proiectul președintelui. Cerem includerea acestui proiect pe ordinea de zi pentru ședința de mîine”, a zis Bolea.

Reamintim că guvernarea moldovenească a furat ideea președintelui țării Igor Dodon. Așa cum, s-a întîmplat cu inițiativa legislativă a șefului statului, anunțată de acesta la 5 aprilie 2017. Proiectul a fost respins de către guvernarea moldovenească, dar peste mai bine de un an de zile, aceștia au venit cu un proiect similar.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă