PSRM

25 septembrie 2018

PSRM va obține mai multe voturi decît PAS, DA și PDM împreună

cest lucru rezultă din sondajul prezentat astăzi la Chișinău de către Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova.

Potrivit studiului, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, pentru partidul pro-prezidențial Partidul Socialiștilor din RM ar vota 47,3% dintre cei deciși deja, pentru PAS Maia Sandu – 15,4%, pentru PDM Vlad Plahotniuc 14,5%, pentru Andrei Năstase ”Platforma DA” – 13,1%. Ultimile trei partide care ar avea șansa să intre în parlament, împreună ar obține 43% de voturi.

În același timp, sondajul a demonstrat că Partidul Socialiștilor este formațiunea care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor. Astfel, potrivit datelor, în PSRM au încredere – 47,9 dintre cetățeni, care este mai mare de cîteva ori decît încrederea față de restul partidelor din țară.

Sondajul a fost efectuat de către Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova în perioada 1-12 septembrie a anului curent. În sondaj au participat 1191 de persoane din 77 localități ale țării. Marja de eroare este de +/- 3%.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă