PSRM

28 martie 2018

Ion Ceban s-a întîlnit cu ambasadorul Belarusiei

Șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul municipal Chișinău, candidatul pentru funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban s-a întîlnit, la 28 Martie, cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Belarusiei în Moldova, Serghei Ciciuk.

În cadrul întrevederii, au fost discutate o serie de probleme importante, inclusiv, vizită ce urmează a Președintelui Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko, în Republica Moldova.

Părțile au făcut schimb de opinii cu privire la cooperarea bilaterală între Moldova și Belarus,  în special, între capitalele statelor noastre, Chișinău și Minsk.

„Avem o experiență bună ce ține de cooperarea bilaterală și a programului de colaborare. În curînd, va fi semnat un plan de cooperare prevăzut pentru doi ani.”, a remarcat Ion Ceban.

El a subliniat că, capitala Belarusului, Minsk, este una dintre cele mai avansate, dotate, curate și una dintre cele mai verzi capitale din Europa de Est și din spațiul fostei URSS. Ar fi extrem de utilă experiența de administrare a Minskului, pentru implementare la Chișinău.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă