PSRM

20 martie 2018

Ion Ceban: „Împreună cu alegerea primarului și-ar dorit să se organizeze și alegerile consiliului municipal“

Șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău și candidatul  la funcția de primar al Chișinăului, Ion Ceban a spus că ar fi de dorit ca pe 20 Mai să aibă loc nu doar alegerea primarului, dar și a  consiliului municipal al capitalei. El a declarat acest lucru în cadrul ședinței consiliului municipal din 19 Martie.

Potrivit lui, municipiul are nevoie de un nou consiliu municipal, deoarece actualii liberali și alți consilieri își permit să nu se prezinte la ședințe, astfel, împiedicînd activitea primăriei.

„În consiliu sunt consilieri neserioși. Ar fi trebuit să încheiem această ședință cu mult timp în urmă și să convocăm una nouă, cu o agendă actualizată”, a spus Ceban.

El a menționat că, consiliul trebuie să discute și să aprobe componența electorală a acestuia pentru circumscripțiile electorale.

„Putem închide această ședință, deoarece de trei ori a fost convocată, este deja la limită. Vom avea o justificare juridică pentru a pune sub semnul întrebării activitatea consiliului. Se creează impresia unui joc care se face pe la spatele localnicilor”, crede Ceban.

Prin decizia secretarului consiliului municipal, ședința a fost amînată pentru 27 Martie.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă