PSRM

01 noiembrie 2018

Fracțiunea PSRM: Care este sensul de concesiona autogările de stat?

Fracțiunea Partidului Socialiștilor a cerut în timpul ședinței parlamentului din 1 noiembrie audierea privind concesionarea pentru 25 de ani a întreprinderii de stat ”Gările și stațiile auto”.

Deputatul fracțiunii PSRM Oleg Lipschii a menționat în cadrul ședinței parlamentului că pe data de 12 septembrie a anului curent a fost adoptată hotărîrea pentru aprobarea obiectivelor și condițiilor parteneriatului public –privat privind modernizarea activității filialelor întreprinderii de stat gările și stațiile auto.

”Este vorba despre concesionarea întreprinderii pentru 25 de ani. Am vrea să-l întrebăm pe domnul ministru de ce statul este lipsit de o întreprindere profitabilă și care este sensul în formarea monopolului sectorului privat?”, a spus Oleg Lipschii.

Socialiștii au amintit că acest subiect a fost propus spre discuții de către fracțiune deja de trei ori, însă, răspuns așa și nu au primit. ”Avînd în vedere că aceste 30 de întreprinderi din toată țara au o valoare foarte serioasă, este un subiect pe care parlamentul trebuie să-l cunoască. Ce anume se întîmplă cu averea statului”, a remarcat Oleg Lipschii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă