PSRM

19 iunie 2018

Fracțiunea PSRM propune echiparea a 50 de troleibuze cu aparate de aer condiționat

Fracțiunea Partidului Socialiștilor propune Consiliului Municipal Chișinău să aloce, pentru echiparea cu aparate de aer condiționat  a 50 de troleibuze, 15 de milioane de lei din cele 72 de milioane alocate Regiei Transport Electric preconizate pentru asamblarea a 20 de troleibuze. Acest lucru a fost comunicat de către liderul fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban, în cadrul conferinței de presă susținută astăzi, 19 iunie.

El a remarcat că, această decizie va permite asigurarea locuitorilor cu transport public mai confortabil, în special în orele de vîrf. Potrivit celor de la Regie Transport Electric, în 10 zile pot fi dotate cu aer condiționat 10 unități de transport, acum acestă propunere este discutată cu direcția de transport a primăriei Chișinău.

Iar dacă este nevoie de revizuire a bugetului, pentru evita problemele financiare ce țin de aparatele de aer condiționat, fracțiunea PSRM este gata să discute această inițiativă la ședința Consiliului municipal Chișinău. Este nevoie doar de voință politică pentru implementarea acestei inițiative, pentru că bani pentru acest lucru sunt în buget, a menționat Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă