PSRM

27 iulie 2018

Igor Dodon: După 9 ani de guvernare ”pro-europeană”, oamenii trebuie să decidă – din nou votează pentru aceiași oameni sau votează pentru socialiști

Toți cei care au fost la guvernare după 7 aprilie 2009, după plecarea comuniștilor, sunt aceiași oameni. Acest lucru a fost comunicat de către președintele Igor Dodon în cadrul emisiunii de la postul de televiziune ”NTV- Moldova”.

Șeful statului a povestit în detalii despre cei care au fost la guvernare în ultimii 9 ani, remarcînd că cetăţenii vor avea de ales – or să-i voteze din nou în cadrul viitoarelor alegeri parlamentare, pentru ca ei să formeze o nouă alianţă, or să aleagă o alternativă în persoana Partidului Socialiştilor.

”Cine a fost la putere, haideți să-i luăm pe rînd: Filat, Plahotniuc, Lupu, Ghimpu, Sandu, Năstase prin Țopa, Voronin a fost, pentru că a votat pentru Gaburici. Faptul că acum cei de ”dreapta” protestează unul împotriva altuia, nu trebuie să vă ducă în eroare. Toți au fost împreună.  După 9 ani în care și-au bătut joc de Moldova, după închiderea a sute de școli, după furtul miliardului, anularea rezultatelor alegerilor și multe alte fărădelegi, noi trebuie să facem alegerea corectă. După părerea mea, unica soluție – acordarea votului pentru flancul de stînga. Iar acesta este Partidul Socialiștilor,  fie că le place sau nu”, a menționat șeful statului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă