PSRM

11 octombrie 2018

Țurcan intenționează să ceară despăgubiri pentru declarațiile false ale lui Dudnic, banii vor fi alocați pentru grădinițe

Deputatul Partidului Socialiștilor Vladimir Țurcan a venit cu o replică dură la adresa deputatului PDM Corneliu Dudnic, care la ședința trecută a organului legislativ a răspîndit informații false.

În special, Dudnic a declarat că pe teritoriul fostului Stadion Republican este un cort de tenis și un restaurant care se presupune că, ar aduce venituri unor deputați PSRM. Țurcan a remarcat că acest lucru este o minciună.

„Domnule Dudnic, trebuie să vă dezamăgesc. Dar nici eu și nici colegii mei nu aveam pe teritoriul fostului Stadion Republican nici un fel de proprietăți. Unicul lucru pe care l-ați menționat corect, este denumirea restaurantului, pentru că mergeți acolo foarte des pentru a lua masa”, a declarat deputatul.

În această situație, Țurcan a declarat, că fiind general, el este obișniut să trăiască după principiul ”Am onoarea” și a cerut președintelui parlamentului Adrian Candu să ofere deputatului PDM posibilitatea de a-și cere scuze.

”În caz contrar, voi acționa în judecată, iar costul bunurilor pe care mi le-ați atribuit, îl voi cere să îl transferați către instituțiile preșcolare, pentru ca măcar cineva să beneficieze de aceste delcarații mincinoase și false”, a conchis socialistul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă