PSRM

27 aprilie 2023

Conducerea PSRM a întreprins o vizită la Ceadîr-Lunga

Astăzi, Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, alături de Vlad Batrîncea, președintele fracțiunii parlamentare BCS, membrii Comitetului Executiv al PSRM – Adela Răileanu, Maxim Lebedinschi, Grigore Novac și alți colegi din Parlamentul Republicii Moldova, au efectuat o vizită la Ceadîr-Lunga, unde s-au întâlnit cu oamenii din localitatea dată și au expus poziția PSRM vizavi de cele mai actuale probleme din țară și modul de soluționare a acestora.

Igor Dodon a subliniat importanța alegerilor din Găgăuzia pentru viitorul autonomiei și necesitatea de a alege un lider care va acționa în interesul locuitorilor Găgăuziei și va asigura dezvoltarea acestei regiuni.

Totodată, deputații socialiști au vorbit despre proiectele de lege din domeniul social și economic, promovate de PSRM în Parlament, menite să ajute locuitorii țării să depășească multiplele probleme cu care ei se confruntă. Printre acestea au fost remarcate cele de susținere a pensionarilor și păturilor social-vulnerabile, a agenților economici, a agricultorilor, de dezvoltare a infrastructurii țării și a regiunilor.

Socialiștii au exprimat opinia fermă că Republica Moldova poate să prospere doar atunci când statul are grijă de fiecare cetățean, de fiecare regiune, de fiecare localitate a sa. Acesta este obiectivul de care se conduce PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă