PSRM

20 octombrie 2022

PSRM a discutat cu ministrul Agriculturii al FR problemele legate de exportul produselor moldovenești în Rusia

Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, secretar executiv al PSRM, împreună cu Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM, au avut o întrevedere cu ministrul Agriculturii al Federației Ruse, copreședinte al Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare comercial-economică, Dmitrii Patrușev.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii cu privire la problemele de actualitate ale cooperării bilaterale. Partea rusă și-a confirmat disponibilitatea de a continua colaborarea în domeniul comercial-economic.

Totodată, a fost menționat că autoritățile moldovenești nu l-au prezentat părții ruse pe co-președintele Comisiei interguvernamentale pentru сooperare economică, ceea ce face imposibil de a adopta și realiza decizii concrete, precum și de a gestiona relațiile comerciale.

Părțile au concluzionat că pentru dezvoltarea relațiilor comerciale este necesar să se asigure o interacțiune profesionistă la nivelul guvernelor celor două state. Partea rusă și-a confirmat deschiderea în acest sens.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă