PSRM

10 iulie 2024

Consiliul Republican al PSRM a stabilit drept o sarcină primordială schimbarea guvernării și a îndemnat la boicotarea referendumului

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în cadrul căreia a fost analizată situația politică din țară și a fost stabilită poziția partidului cu privire la participarea la alegerile prezidențiale și la referendumul constituțional, organizat de guvernarea PAS.

În declarația cu privire la alegerile prezidențiale, este stabilit că schimbarea conducerii Moldovei este obiectivul principal al partidului.

„Maia Sandu, devenită simbolul războiului și al nenorocirilor poporului nostru, al urii și dezbinării în societate – trebuie să plece.

În legătură cu cele menționate, considerăm oportun înaintarea din partea tuturor forțelor de opoziție a unui candidat unic, al poporului, pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, care să se bucure de încredere și sprijin maxim.

Ne exprimăm convingerea că o asemenea persoană este procurorul general legitim al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo”.

Partidul Socialiștilor a îndemnat toate forțele de opoziție nemulțumite de regimul actual să lase deoparte divergențele și să se concentreze pe obiectivul de bază – înlăturarea de la putere a Maiei Sandu și a grupării sale dictatoriale.

Consiliul Republican a adoptat, de asemenea, o rezoluție privind boicotarea „referendumului pentru integrarea europeană”, organizat de regimul Maiei Sandu cu scopul de a se menține la putere.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă