PSRM

08 aprilie 2023

Reprezentanții PSRM au participat la Turneul sportiv ”Legendele Moldovei”

Astăzi, Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al PSRM, alături de membrii Comitetului Executiv al formațiunii, Grigore Nivac și Maxim Lebedinschi, au participat la Turneul internațional de kickboxing „Legendele Moldovei”, care se desfășoară la Iași.

Vlad Batrîncea a adresat felicitări participanților la Turneu cu prilejul rezultatelor obținute și a mulțumit antrenorilor pentru efortul depus în educarea tinerilor talente, dorindu-le multă izbândă în atingerea unor noi culmi pe arena sportivă. De asemenea, secretarul executiv al PSRM a mulțumit organizatorilor pentru muncă și desfășurarea cu succes a competiției.

Batrîncea a menționat importanța susținerii sportului pentru educarea tinerei generații, dar și pentru sănătatea societății în general. În acest sens, vicepreședintele Parlamentului a remarcat că statul trebuie să depună toate eforturile pentru a promova proiectele sportive și a crește gradul de participare a populației în activitățile sportive.

Menționăm că Turneul Internațional de kickboxing ”Legendele Moldovei” are loc la Iași în perioada 7-8 aprilie și a întrunit peste 1000 de sportivi din circa 50 de cluburi sportive din șapte țări, inclusiv Republica Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă