PSRM

25 mai 2022

Reprezentanții conducerii PSRM au avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse

Astăzi, Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM și Zinaida Greceanîi, președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov.

Interlocutorii au discutat mai multe probleme actuale din domeniul colaborării bilaterale, precum și chestiuni legate de securitatea regională.

Conducerea Partidului Socialiștilor și-a exprimat îngrijorarea vizavi de reținerea ex-președintelui Republicii Moldova, președinte de Onoare al PSRM, Igor Dodon, de către organele de drept.

Partidul Socialiștilor este convins de faptul că dosarele penale deschise împotriva lui Igor Dodon sunt făcute la comandă, poartă un caracter politic și fac parte din planul regimului de guvernare de a suprima opoziția și, mai întâi de toate, de a lichida Partidul Socialiștilor ca cea mai mare forță de opoziție.

Olga Cebotari și Zinaida Greceanîi au menționat în cadrul discuției cu diplomatul rus că actorii externi, cu acordul tacit al conducerii Republicii Moldova, încearcă să submineze neutralitatea constituțională a țării noastre și, eventual, să atragă Moldova în conflict. PSRM categoric nu acceptă o astfel de politică și va continua să lupte pentru păstrarea și consolidarea neutralității Republicii Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă