PSRM

20 noiembrie 2019

Zinaida Greceanîi participă la ședința aniversară a AI CSI

Președintele Parlamentului RM Zinaida Greceanîi participă, în fruntea unei delegații parlamentare, la ședința aniversară, a 50-a, a Adunării Interparlamentare a Țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AI CSI), care se desfășoară în perioada 20-22 noiembrie la Sankt Peterburg, Federația Rusă.

Zinaida Greceanîi va participa la ședința Consiliului AI CSI, va rosti un discurs la ședința aniversară și va avea o serie de întrevederi bilaterale.

Delegația Republicii Moldova va face schimb de opinii și experiență pe subiectele de actualitate și interes reciproc cu colegii din alte parlamente.

Un loc prioritar pe agenda interparlamentară pentru Republica Moldova este impulsionarea relațiilor comercial-economice și cooperarea în domeniile cultural-umanitare, precum și libera circulație a oamenilor.

Din componența delegației fac parte președinții comisiilor control public al finanțelor Vladimir Golovatiuc și al comisiei agricultură și industrie alimentară Radu Mudreac, precum și deputații Vladimir Bolea și Gheorghii Para. Deputații vor participa la ședințele comisiilor AI CSI.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă