PSRM

09 iulie 2021

Reluarea în 2017 a livrării produselor combinatului „Cricova” pe piața rusă se datorează lui Dodon și Putin – Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va susține în continuare producătorii autohtoni

Datorită înțelegerilor personale ale ex-președintelui Republicii Moldova Igor Dodon cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în 2017 a fost reluată livrarea produselor combinatului de vinuri „Cricova” pe piața rusă, iar Blocul Comuniștilor și Socialiștilor se angajează să susțină în continuare producătorii autohtoni și să promoveze exportul.

Despre aceasta a vorbit președintele PSRM Igor Dodon în cadrul vizitei la legendara întreprindere vinicolă ”Cricova” – mândria și patrimoniul național al Republicii Moldova.

Igor Dodon a salutat membrii colectivului, exprimându-le recunoștința pentru munca lor îndelungată și conștiincioasă și pentru înalta calitate a produselor.

Liderul PSRM a subliniat faptul că una dintre prioritățile programului electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor îl constituie un complex de măsuri pentru susținerea producătorului autohton, creșterea producției industriale și a exporturilor, menținerea și extinderea piețelor de desfacere, asigurarea unei salarizări decente.

În același timp, Igor Dodon a reamintit că în anul 2017, datorită înțelegerii sale personale cu Vladimir Putin, președintele Rusiei, s-a reușit reluarea livrării de produse ale combinatului „Cricova” pe piața rusă.

Igor Dodon i-a îndemnat pe toți să susțină echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, care a demonstrat deja prin fapte că poate să gestioneze în mod competent economia națională și să obțină performanțe macroeconomice impresionante.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă