PSRM

05 octombrie 2018

Radu Mudreac va candida pentru funcția de deputat al PSRM pe circumscripția electorală nr. 27

Partidul Socialiștilor din RM a organizat în ziua de 5 octombrie, la Chișinău, un miting de protest împotriva acțiunilor așa-numite ”guvernării pro-europene”. Mitingul a avut loc în sectorul Buiucani, în fața grădiniței distruse din intersecția străzilor Costin – Deleanu. În cadrul mitingului au participat conducerea PSRM, deputați, consilieri municipali, locuitori ai capitalei.

Cei prezenți și-au exprimat nemulțumirea față de activitatea guvernării. ”Zeci de grădinițe au fost distruse în acești ani, însă nimic nu a fost contruit”, a spus liderul fracțiunii PSRM din CMC Ion Ceban, atrăgînd atenția celor prezenți la miting asupra ruinilor grădiniței din spatele său.

Președintele PSRM Zinaida Greceanîi a menționat că de rezultatele alegerilor din 24 februarie 2019, depinde dacă va rămîne țara noastră sau nu suverană și independentă, sau va fi ștearsă de pe mapamond.

”Cei care au fost la guvernare timp de nouă ani, nu au făcut nimic altceva decît să distrugă sistematic țara noastră. Aici la mitingul nostru, s-au adunat cei cărora nu le este indiferent viitorul țării noastre. De aceea trebuie să fim uniți. Partidul Socialiștilor are o misiune specială în cadrul viitoarelor alegeri – vom lupta pentru victorie, pentru a forma o majoritate parlamentară și guvernamentală, care va face ordine în țara noastră”, a spus Zinaida Greceanîi.

”Această guvernarea rușinoasă permite distrugerea a tot ce ne este drag. De aceea urmează o luptă decisivă, noi trebuie să luăm puterea, numai așa în această țară va apărea o șansă pentru un viitor mai bun”, a spus secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea.

”Această guvernare crează condiții nu pentru dezvoltare ci pentru ca oamenii să plece din țară. Problemele sunt cunoscute de toată lumea. Contez pe susținerea dumneavoastră, împreună vom avea ocazia să întoarcem Moldova cetățenilor săi. Împreună ne vom mișca înainte”, a spus Radu Mudreac.

Participanții la miting și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și au susținut înaintarea candidaturii lui Radu Mudreac, din partea organizației teritoriale Buiucani, pentru funcția de deputat în parlamentul RM, pe circumscripția electorală nr.27, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă