PSRM

11 februarie 2021

Radu Mudreac: După audierea programului candidatului Gavrilița, constatăm că este un copy paste al programelor AIE 1, AIE 2, AIE 3

Programul guvernamental prezentat de către premierul desemnat de Maia Sandu, Natalia Gavrilița, este o copie a programelor Alianțelor pentru Integrare Europeană, conduse de Filat și Plahotniuc. Declarația a fost făcută de către deputatul PSRM Radu Mudreac, președintele Comisiei parlamentare pentru Agricultură.

“După audierea programului candidatului desemnat, încercăm să luăm programele AIE 1, AIE 2, AIE 3, sunt toate copiate unul de la altul. Cred că cetățenii au înțeles joaca care se petrece aici”, a spus Mudreac după audierea premierului desemnat.

Parlamentarul a amintit și despre faptul că în 2019, când la nordul republicii agricultura a fost distrusă 100%, Guvernul condus de Maia Sandu nu a acordat nici un ajutor fermierilor.

„Ceea ce ni se propune azi, în comparație cu ce s-a făcut, suntem aruncați în promisiuni goale”, spune Mudreac.
Deputatul PSRM a spune că fermierii, care au avut de suferit din cauza grindinei din 2019 au promit ajutor de la stat abia în perioada Guvernului Chicu.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă