PSRM

04 octombrie 2021

PSRM va participa la crearea majorității în Adunarea Populară a Găgăuziei

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova adresează mulțumiri alegătorilor pentru participarea la alegerile pentru Adunarea Populară a Găgăuziei, precum și pentru încrederea acordată candidaților care au fost desemnați de către Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Candidații noștri au învins în 9 circumscripții. Totodată, în Adunarea Populară au acces alți câțiva candidați independenți pe care noi i-am susținut la aceste alegeri.

Partidul Socialiștilor este unica formațiune politică, care a apărat în mod consecvent interesele Autonomiei Găgăuze. Astfel, în fostul parlament, la inițiativa socialiștilor, a fost adoptat un pachet de legi pentru ajustarea legislației regionale la cea națională.

Menționăm că Partidul Socialiștilor a pledat întotdeauna și pledează pentru o reprezentativitate demnă a găgăuzilor în autoritățile naționale. Reprezentanții Autonomiei Găgăuze au făcut parte din componența tuturor fracțiunilor parlamentare ale PSRM. Și astăzi, fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este singura în componența căreia se regăsesc trei găgăuzi.

Partidul Socialiștilor va continua să apere interesele Autonomiei Găgăuze la toate nivelurile. Și următoarea etapă a activității noastre va consta în participarea la formarea majorității în Adunarea Populară a Găgăuziei.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă