PSRM

29 mai 2023

PSRM transmite felicitări domnului Recep Tayyip Erdogan și partidului pe care îl conduce cu prilejul victoriei în alegeri

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova adresează felicitări domnului Recep Tayyip Erdogan și Partidului Justiției și Dezvoltării cu prilejul victoriei obținute în cadrul alegerilor prezidențiale și parlamentare din Turcia.

Este o dovadă a încrederii pe care o acordă cetățenii Turciei politicilor promovate de domnul Erdogan și partidul de la guvernare.

Reieșind din faptul că în anul 2017 PSRM a semnat un Memorandum de cooperare cu Partidul Justiție și Dezvoltare, partidul condus de domnul Erdogan, PSRM își exprimă speranța că relațiile dintre formațiunile politice se vor intensifica și aprofunda.

Amintim că Turcia este unul din cei mai importanți parteneri comerciali și investiționali ai Republicii Moldova, care a investit în economia moldovenească și proiecte sociale sute de milioane de dolari. De asemenea, Turcia a acordat sprijin Moldovei la renovarea clădirii Președinției, a ajutat poporul nostru în combaterea pandemiei de COVID-19 etc.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă