PSRM

10 decembrie 2018

PSRM se opune categoric celei mai recente încălcări a Constituției Republicii Moldova.

Partidul Socialiștilor se opune categoric celei mai recente încălcări a Constituției Republicii Moldova de către regimul de guvernare.

Curtea Constituțională de buzunar, care este o filială a Partidului Democrat, încalcă încă o dată în mod grav normele constituționale și subminează credibilitatea Legii fundamentale a țării, printr-o altă încercare de a vinde legislația în interesele politice foarte restrînse ale PDM.

Astfel de legi scandaloase, cum ar fi limitarea spațiului mediatic și introducerea cenzurii, redenumirea marii sărbători Ziua Victoriei, transferarea proprietății de stat prin acorduri ascunse, fără discuții publice, este absolut inacceptabilă.

Majoritatea populației Republicii Moldova, care constituie peste 70-80%, este categoric împotriva legilor impuse. Fapt ce confirmă încă odată falsitatea declarațiilor «pro-Moldova». Este încă o dovadă a faptului că declarațiile pro-Moldova ale partidului democrat sînt populisme de campanie electorală și nu au nimic de a face cu politica lor antipopulară care se desfășoară în realitate.

Poziția Partidului Socialiștilor rămîne neschimbată – după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, toate aceste legi vor fi abrogate. Politicienii care permit încălcarea Constituției trebuie să rămînă în trecut.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă