PSRM

12 mai 2023

PSRM: regimul Sandu se teme de popularitatea în creștere a Partidului Socialiștilor

ПСРМ

Ca și în anul trecut, după desfășurarea cu succes a Marșului Victoriei pe data de 9 mai, regimul Maia Sandu, prin procurorul său de buzunar, Petru Iarmaliuc, exercită presiuni asupra Partidului Socialiștilor și a reprezentanților săi în organele puterii.

Această presiune denotă faptul că regimul de la guvernare este conștient de popularitatea de care se bucură Partidul Socialiștilor în societate și se teme de creșterea sprijinului oferit de oameni celei mai importante forțe de opoziție din țară.

De asemenea, considerăm că presiunea exercitată asupra PSRM arată că suntem pe drumul cel bun și nu ne vom abate de la el. Guvernarea pierde ultimele rămășițe ale legitimității sale. Toate sondajele de opinie indică o scădere bruscă a încrederii în Maia Sandu și partidul său, PAS.

Această guvernare trebuie să plece. Partidul Socialiștilor va continua să lupte pentru demisia președintelui, dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor prezidențiale și parlamentare anticipate. Fiecare membru al echipei noastre va beneficia de sprijin moral, politic și juridic deplin din partea Partidului Socialiștilor și a conducerii acestuia.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă