PSRM

23 octombrie 2020

PSRM rămâne lider în sondaje. Dacă duminica viitoare ar fi alegerile parlamentare anticipate, socialiștii ar obține cele mai multe voturi

Cinci partide ar accede în Parlament, dacă duminica viitoare ar fi organizate alegerile parlamentare anticipate. PSRM ar obține cele mai multe mandate. Sunt datele celui mai recent sondaj de opinie prezentat de către Asociația Sociologilor și Demografilor din Moldova, “Vox Populi – octombrie 2020 (iii)”.

Potrivit studiului, pentru PSRM și-ar da votul aproape 41% din cetățeni deciși, pe locul doi s-a clasat PAS cu 22,8%, iar pe locul trei PP „ȘOR” – 11,3%. În caz de anticipate, în parlament ar mai accede formațiunea politică „Partidul Nostru”, pentru care ar vota puțin peste 10 la sută din cetățeni și Platforma DA cu 6,8% din voturi.

Sondajul a fost realizat în perioada 11 – 20 octombrie 2020 pe un eșantion de 1183 de respondenți din 79 de  localități. Marja de eroare este de 3 %.

Comanditarii proiectului sunt Filiala ucraineană de Sud a Asociației Sociologice din Ucraina cu sediul în orașul Odesa și Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă