PSRM

01 august 2023

PSRM a prezentat rezultatele activității fracțiunii sale municipale în sectorul Centru

Partidul Socialiștilor a prezentat astăzi locuitorilor sectorului Centru Chișinău rezultatele activității fracțiunii municipale. La prezentare au participat secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii parlamentare a BCS, Vlad Batrîncea, deputați, consilieri municipali, activiști ai PSRM și ai Gărzii Tinere.

Igor Dodon a salutat chișinăuienii și i-a informat că astăzi a avut loc ultima prezentare a Partidului Socialiștilor cu privire la rezultatele muncii fracțiunii municipale PSRM în capitală. Igor Dodon a mulțumit consilierilor municipali pentru activitatea fructuoasă, menționând că nimeni nu a făcut mai mult pentru Chișinău decât socialiștii în 4 ani.

„Trebuie să facem tot posibilul pentru a continua ceea ce am început. Până la finele acestei săptămâni va fi prezentat candidatul PSRM pentru funcția de primar general al capitalei. Vom participa la alegerile locale, căci avem cu ce ne mândri și ceea ce am promis – am realizat. Am muncit și vom continua să lucrăm în beneficiul chișinăuienilor”, a subliniat Igor Dodon, adresându-se locuitorilor Chișinăului.

Vlad Batrîncea a atras atenția asupra faptului că schimbările din capitală au devenit posibile datorită muncii în echipă a Partidului Socialiștilor. „Colegii noștri din Consiliul Municipal au reușit să se debaraseze de scheme, non-transparență, să gestioneze eficient banii municipali. Acest lucru demonstrează că atunci când există o echipă de oameni onești, este posibil de schimbat lucrurile spre bine”, a spus președintele fracțiunii parlamentare a PSRM.

Vlad Batrîncea și-a exprimat încrederea că echipa socialiștilor merită sprijinul chișinăuienilor pentru următorii patru ani, timp în care „este foarte important să rezolvăm multe probleme sociale, să oferim asistența necesară locuitorilor municipiului în sezonul rece, să revizuim taxele locale, care, din păcate, la inițiativa primăriei au crescut de aproape 2,5-3 ori, să revizuim tarifele pentru colectarea gunoiului, întreținerea ascensoarelor și multe alte lucruri pentru chișinăuieni.”

Președintele organizației teritoriale a sectorului Centru, Adrian Lebedinschi, a subliniat că locuitorii municipalității merită să aibă condiții de viață mai bune, copiii – locuri de joacă, cei care doresc să facă sport – un teren pentru astfel de activități. „Echipa noastră a făcut totul pentru ca oamenii din Chișinău să trăiască mai bine. Și suntem siguri că această echipă va continua să facă totul pentru oameni, va crea condiții pentru munca și odihna lor”, a spus socialistul.

De menționat că fracțiunea PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, timp de 4 ani, a realizat mai multe proiecte în sectorul Centru, printre care – instalarea a 2 terenuri sportive în curțile blocurilor; 13 terenuri de fitness; instalarea și renovarea a 34 de terenuri de joacă; amenajarea teritoriului în 21 de curți (în cadrul proiectului „Curte confortabilă”); reconstrucția capitală a 2 străzi; reinstalarea iluminatului în 30 de curți; reconstrucția a 5 parcuri și piețe; reparația capitală și parțială a acoperișurilor blocurilor de locuit pe 6 adrese; instalarea a peste 150 de bănci în sector; reconstrucția a 6 pasaje subterane.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă