PSRM

14 februarie 2022

Partidul Socialiștilor îl felicită pe Serghei Mironov cu ocazia zilei de naștere

Comitetul executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova transmite sincere felicitări dlui Serghei Mironov, președintele Partidului Politic Socialist „Spravedlivaia Rossia – Patriotî – Za Pravdu”, cu ocazia zilei de naștere.

Îl cunoaștem pe dl Mironov ca pe un politician și om de stat înțelept, un profesionist desăvârșit și un adevărat patriot al Rusiei. Realizările și experiența impresionantă dobândită în cadrul activității sale fructuoase demonstrează un înalt nivel de încredere din partea conaționalilor și respectul colegilor.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova apreciază înalt oportunitatea dezvoltării unei cooperări fructuoase cu Serghei Mironov personal, cât și cu colegii noștri din Partidul „Spravedlivaia Rossia – Patriotî – Za Pravdu” pe toate platformele interparlamentare și interpartinice.

Merită un respect deosebit acțiunile lui Serghei Mironov de a contribui la soluționarea problemelor stringente, de a consolida și dezvolta relațiile internaționale. Prin autoritatea sa, dl Mironov a conjugat eforturile colegilor și concetățenilor în numele prosperității statului și a societății.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă