PSRM

29 iunie 2021

PSRM respinge acuzațiile aduse de bursierul lui Plahotniuc Radu Marian

ПСРМ

Partidul Socialiștilor declară că acuzațiile lui Radu Marian la adresa PSRM sunt o minciună ticăloasă și o provocare electorală îndreptată împotriva Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Toate schemele care au funcționat în timpul lui Plahotniuc au fost distruse după ce regimul său a fost răsturnat cu participarea directă a Partidului Socialiștilor și a președintelui Igor Dodon.

Reamintim că Radu Marian este bursierul fundației ”Edelweiss” a lui Vlad Plahotniuc și a primit mii de dolari lunar pentru slujirea oligarhului fugar. Acești bani, cel mai probabil, au fost obținuți din aceleași scheme ale hoților și corupților (miliardul furat, concesionarea aeroportului, mite pentru construcții ilegale etc.).

Partidul Socialiștilor cere de la Radu Marian să prezinte probe clare ale acuzațiilor aduse: documente, fișiere audio, videoclipuri. Dacă domnul Marian nu va prezentă aceste probe, îi cerem să aducă scuze publice și să-și dezmintă calomniile.

Ne rezervăm dreptul de a acționa în instanță de judecată faptul răspândirii de către Radu Marian, în mod deliberat, a unor invenții false și calomnioase care defăimează Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă