PSRM

22 ianuarie 2020

Adela Răileanu: PSRM nu va admite majorarea prețurilor și închiderea instituțiilor de învățămînt

PSRM nu va admite majorarea prețurilor și tarifelor, precum și închiderea instituțiilor de învățămînt. Declarații în acest sens a făcut secretarul pentru ideologie al PSRM, Adela Răileanu, în cadrul conferinței de presă din 22 ianuarie la sediul formațiunii.

”Vom controla modul în care sunt formate prețurile și ne vom strădui prin mecanismele legale să eliminăm monopolul din economie”, a spus Răileanu.

Deputatul a precizat că PSRM va depune toate eforturile pentru a crește veniturile cetățenilor, salariilor, alocațiilor sociale, deschiderea locurilor noi de muncă.

”Toate aceste aspecte au un singur obiectiv: să crească bunăstarea cetățenilor”, a menționat deputatul.

De asemenea, Adela Răileanu a subliniat că socialiștii nu vor admite închiderea vreunei instituții de învățămînt din țară.

Potrivit deputatului, PSRM va continua să promoveze politici de educație în familie, școală, grădiniță, instituții de învățămînt superior.

”Nu vom admite sub nicio formă ca în următorii ani să fie lichidată vreo instituție de învățămînt”, a spus Adela Răileanu.

Deputatul a adăugat că fracțiunea parlamentară a PSRM, dar și echipele din teritoriu vor susține toate inițiativele care au menirea să îmbunătățească condițiile în școlile din țară.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă