PSRM

23 octombrie 2014

PSRM este primul concurent electoral care a semnat Codul de Conduită privind comportamentul în campania electorală.

Astăzi, liderul PSRM Igor Dodon a semnat la Comisia Elecatorală Centrală, Codul de Conduită privind desfăşurarea şi reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

În acest context, Igor Dodon a remarcat că iniţiativa CEC-ului de a semna Codul de Conduită este binevenită, iar Partidul Socialiştilor din Republica Moldova este primul concurent din această campanie electorală care l-a semnat.

Totodată Igor Dodon şi-a exprimat regretul pentru metodele murdare care déjà sînt aplicate de concurenţi în Campania actuală, adresîndu-se şi cu un apel: “Vreau să chem toţi concurenţii electorali la o luptă electorală în limitele legii, în interesul cetăţenilor. Cu regret am constatat că primele 10 zile din camapania electorală denotă mai multe încălcări ale legislaţiei. Noi simţim că asupra Partidului Socialiştilor se duce o luptă destul de murdară. Principalele partide sau forţe care atacă PSRM, sunt comuniştii şi Partidul Democrat şi eu înţeleg de ce se întîmplă acest lucru – ei îşi dau seama că pierd din teren. Noi vom depune plîngeri la CEC în acest sens vrem să sensibilizăm şi opinia publică, şi cetăţenii”.

Liderul PSRM a mai adăugat socialiştii în această campanie electorală nu vor încălca legislaţia.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă