PSRM

02 februarie 2024

PSRM desfășoară consultări cu primarii pe subiectul dezvoltării regionale

PSRM a demarat o serie de consultații cu primarii reprezentanți ai formațiunii din întreaga țară pentru a discuta problemele cu care se confruntă administrația publică locală și identificarea instrumentelor ce ar favoriza realizarea angajamentelor asumate în fața cetățenilor.

Astăzi, la sediul PSRM s-au întrunit aleșii locali din zona Centru a țării. La întrevedere a participat secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon.

În cadrul discuțiilor, primarii au prezentat problemele cu care se confruntă în gestionarea resurselor locale și au identificat impedimentele ce stau în calea dezvoltării localităților. Printre acestea s-au numărat lipsa de finanțare pentru proiecte, birocrația excesivă în accesarea fondurilor, infrastructura precară și altele.

Liderul PSRM a menționat pericolul pe care îl reprezintă actuala guvernare pentru dezvoltarea țării, îndemnând primarii să muncească cu abnegație în folosul doar al cetățenilor, să apere doar interesele țării pentru a păstra țara și a-i asigura un viitor.

De asemenea, Igor Dodon a reiterat angajamentul formațiunii de a susține administrația publică locală, dezvoltarea regională și de a încuraja investițiile în regiuni.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă