PSRM

04 octombrie 2018

PSRM a prezentat candidatul pentru circumscripția electorală Nr. 29 – Adrian Lebedinschi

Partidul Socialiștilor din RM a organizat, în ziua de 4 octombrie, un miting de protest în Chișinău. Conducerea partidului, deputați, consilieri municipali, activiști ai PSRM, ”Garda Tînără” și locuitori ai capitalei s-au adunat, la Palatul de Cultură a feroviarelor, pentru a-și exprima nemulțumirea față de așa-numita guvernare ”pro-europeană”, rezultatul cărora sunt distrugerea Chișinăului istoric, înrăutățirea situației economice din oraș dar și bunăstarea cetățenilor din întreaga țară.

Cei prezenți la miting au îndemnat cetățenii să spună ”NU” acestui regim care timp de nouă ani a dus o politică de jaf atît față de centrul țării cît și față de celelalte regiuni ale Moldovei. Ei au menționat că unicul partid care astăzi muncește în interesele poporului Republicii Moldova, este Partidul Socialiștilor din RM.

Participanții la miting și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru toate inițiativele politice și sociale propuse de el, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova.

La miting a fost prezentat candidatura lui Adrian Lebedinschi pentru a participa la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în calitate de candidat al PSRM pentru circumscripția electorală Nr. 29 (Centru – Rîșcani).

”Adrian Lebedischi este o persoană de echipă, care participă activ în cadrul fracțiunii parlamentare PSRM, este autorul a mai multe inițiative importante elaborate pentru soluționarea problemelor cetățenilor. Sunt convinsă, că muncă lui pentru folosul cetățenilor, va continua”, a spus președintele PSRM Zinaida Greceanîi.

În timpul discursului său, Adrian Lebedischi, și-a exprimat mulțumirea față de conducerea partidului și pentru încrederea acordată. El consideră, că numai lucrul în echipă va aduce rezultate vizibile.

„În decurs de aproape trei ani în parlament, am reușit să elaborăm și să obținem aprobarea a mai multor inițiative, care sunt importante pentru locuitorii republicii. Este vorba despre Legea ce ține de apă, problema cotei suplimentare pe care locuitorii capitalei trebuiau să o plătească, dar și alte proiecte care sunt îndreptate pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor. Este doar începutul, important e să continuăm să muncim pentru binele cetățenilor și a țării”, a spus Adrian Lebedinschi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă