PSRM

29 mai 2022

Primar, la protest: Suntem aici mii de persoane, toți am venit aici cu un scop, pentru a spune guvernării că nu mai putem trăi în așa condiții

Mii de oamenii au venit astăzi la acest protest pentru a le spune într-un glas guvernului și președintelui Maia Sandu – că așa în Moldova nu se mai poate trăi. Declarația a fost făcută de primarul comunei Sărăteni, Igor Prida, la protestul organizat, duminică, la Chișinău.

”Noi dorim ca Moldova să prospere fără arme din America, dorim ca Moldova să prospere cu lumea gospodară din țară. Suntem aici mii de persoane, toți am venit aici cu un scop – cu scopul de a trăi mai bine, de a exprima dorința și solicitarea către guvern și președinte – nu mai putem trăi în așa condiții. Trebuie să luptăm și lupta noastră va reuși dacă vom fi uniți”, a spus edilul.

În fața Parlamentului și Președinției se desfășoară o acțiune de protest apolitic față de acțiunile guvernării PAS și a președintelui Maia Sandu. Protestatarii cer oprirea măsurilor antisociale și cer respectarea drepturilor la libera exprimare și la o viață decentă. Oamenii scandează lozinci ”Nu distrugeți țara”, ”Ne-ați adus doar sărăcie și hoție”, ”PAS sinonimul sărăciei”, ”Sandu – lichidatorul Moldovei”, ”Jos regimul Sandu”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă