PSRM

27 mai 2017

Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere cu preşedintele Organizaţiei Internaționale pentru Familie

Președintele țării Igor Dodon, în cadrul vizitei la Budapesta, aavut o întrevedere cu dl Brian Brown, preşedintele Organizaţiei Internaționale pentru Familie și conducătorul mișcării mondiale anti-LGBT

Părțile au discutat subiecte cu privire la rolul familiei în societate, ocrotirea căsătoriei, familiei și a valorilor umane. De asemenea, au vorbit despre provocările, la nivel mondial, la care este supusă instituţia căsătoriei.

”Am remarcat că avem aceeași poziție în ceea ce privește păstrarea valorilor și a familiei tradiționale”, a declarat Igor Dodon.

De asemenea, Președintele țării a comunicat dlui Brian Brown despre Programul Național cu privire la capitalul familial, lansat de șeful statului, în vederea îmbunătățirii nivelului de trai al familiilor cu copii, dar și despre activitățile și manifestațiile desfășurate, în țara noastră, în vederea susținerii și promovării familiei tradiționale. Totodată, interlocutorii au discutat despre eventuala organizare și desfășurare a Congresului Mondial al Familiilor la Chișinău în anul 2018.

În final, Igor Dodon a reiterat faptul, că este categoric împotriva acțiunilor comunității LGBT care contravin flagrant valorilor noastre tradiționale și religiei ortodoxe.

”Trebuie să ne păstrăm moralitatea și familia tradițională”, a conchis Președintele țării.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă