PSRM

27 noiembrie 2019

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu noul ambasador al Israelului

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut astăzi, o întrevedere cu Eliav Belotsercovsky, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Israel în Republica Moldova, cu reședința la Ierusalim.

Zinaida Greceanîi i-a urat diplomatului succes în noua funcție și și-a exprimat încrederea că relațiile de colaborare și prietenie dintre Moldova și Israel vor cunoaște o dezvoltare dinamică în toate domeniile. În special, speakerul a pledat pentru intensificarea cooperării parlamentare și comercial-economice, țările noastre avînd un potențial vast nevalorificat în acest domeniu.

Moldova este interesată de preluarea experienței Israelului privind transferul tehnologiilor avansate în domeniul acordării de servicii calitative cetățenilor, precum și în atragerea mai activă a investițiilor din țara Dumneavoastră, a subliniat Președintele Parlamentului.

Eliav Belotsercovsky și-a exprimat toată disponibilitatea pentru a aduce aportul la dezvoltarea relațiilor dintre Statul Israel și Republica Moldova. Ambasadorul a menționat că vizitele reciproce la diverse niveluri pot contribui la intensificarea raporturilor în diverse domenii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă