PSRM

06 martie 2018

Poziția PSRM cu privire la organizarea și desfășurarea alegerilor locale anticipate

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova menționează faptul că în ultimii nouă ani la guvernare în Republica Moldova, cît și 11 ani la cîrma capitalei, s-au aflat persoane care în loc să dezvolte țara și Chișinăul, au distrus și puținele începuturi bune care au existat pînă la ei, au divizat continuu societatea, invocînd tot felul de pretexte și argumente sterile ale propriei incapacități de administrare.

Toată această retorică, incompetență, iresponsabilitate au avut un singur rezultat – Republica Moldova se află în topul celor mai sărace țări ale lumii, iar capitala – este lider în topul celor mai urîte orașe.

Administrarea din ultimii ani a țării și a Chișinăului poate fi caracterizată în cîteva cuvinte: corupție, trafic de influență, delapidare de fonduri, furtul patrimoniului, haos, birocrație excesivă, batjocură față de oamenii simpli, lipsa viziunilor de dezvoltare.

Și de această dată, așa cum au procedat în repetate rînduri, toți încearcă să se unească nu pentru un scop nobil – pentru o viață mai bună a cetățenilor țării, dar împotriva cuiva.

În acest caz – a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Partidul Socialiștilor declară că în scurt timp, odată ce vor fi realizate toate procedurile CEC, vom întreprinde acțiunile necesare pentru nominalizarea candidaților la funcțiile de primari în localitățile unde urmează să aibă loc alegeri pe 20 mai, anul curent. Mergem în aceste alegeri ca să învingem și să aducem în localitățile țării ordine, dreptate, echitate socială, dezvoltare durabilă. Împreună vom învinge!

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă