PSRM

11 septembrie 2019

La inițiativa socialiștilor a fost reparat Spitalul Clinic Municipal “Sf. Arhanghel Mihail”

Candidatul la funcția de primar general al Chișinăului din partea Partidului Socialiștilor, Ion Ceban, împreună cu președintele fracțiunii PSRM din Consiliul municipal Chișinău și consilieri, au avut o întrevedere cu personalul medical al Spitalului Clinic Municipal “Sf. Arhanghel Mihail” din Chișinău. Grație socialiștilor, acest spital a fost reparat și achiziționat mobilier.

Ion Ceban a remarcat că în cadrul întrevederii de anul trecut, consilierii din fracțiunea PSRM au promis colectivului de angajați și medici că vor aloca resursele necesare pentru lucrări de reparație și dotarea spitalului cu echipament.

„Am reușit împreună cu toți colegii din Consiliul municipal Chișinău să alocăm resursele necesare la această instituție, dar și la multe altele. În rezultat au fost făcute reparații curente și achiziționat utilaj nou. A fost reconstruit blocul de operații. De asemenea, a fost reparat capital și blocul de reabilitare cu 2 etaje, în care a fost instalat echipamentul necesar – unicul de felul său în Chișinău și Republica Moldova. Curînd va fi dat în exploatare”, a spus Ion Ceban.

Potrivit candidatului, echipa sa va obține ca spitalele și policlinicile noastre să fie reparate și bine dotate, iar personalul medical și cel auxiliar să aibă condiții decente de lucru, dar și salarii bune!

Ion Ceban a mulțumit medicilor că au, chiar și în condiții mai grele, grijă de sănătatea cetățenilor. El a menționat că Spitalul Clinic Municipal „Sfîntul Arhanghel Mihail” este ca a doua casă, deoarece cînd era mic practic toată după amiaza o petrecea pe teritoriul acestei instituții medicale, din moment ce părinții săi au lucrat acolo mult timp. Tatăl său ca reanimatolog, iar mama sa ca soră superioară.

Ion Ceban a îndemnat cetățenii ca împreună să creeze condiții decente de lucru, pentru a opri exodul medicilor peste hotare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă