PSRM

25 mai 2022

Petru Burduja: L-au închis pe liderul nostru, au început să lupte cu opoziția, dar de la asta nu se vor micșora prețurile

Guvernarea PAS trebuie să înțeleagă că reținerea lui Igor Dodon și lupta cu opoziția nu va genera micșorarea prețurilor, din contra acestea vor crește, iar situația în țară se va agrava. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM, Petru Burduja, la protestul organizat în fața Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, unde este reținut fostul președintele al țării, Igor Dodon.

”Familia noastră, pe nume Republica Moldova, a fost dată pe mâinile unor marionete care astăzi distrug această familie. (…) Atunci când liderul nostru, Igor Dodon, a început să spună ce se întâmplă cu statalitatea, cu valorile tradiționale, cu miliardul furat, atunci ei din lașitate, din frică, au făcut acest pas. L-au închis pe liderul nostru, au început să lupte cu opoziția, dar de la asta nu se vor micșorarea prețurilor, din contra vor crește, situația va fi și mai gravă”, a declarat Burduja.
Deputatul a reiterat apelul la consolidarea societății și a cerut eliberarea imediată a lui Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă