PSRM

09 mai 2021

Peste zece mii de cetățeni au participat la “Regimentul Nemuritor”

Peste zece mii de cetățeni au participat, astăzi, la „Marșul Victoriei” și „Regimentul Nemuritor”, organizat cu ocazia zilei de 9 mai. Evenimentul a început cu o paradară a mașinilor retro. Tinerii au venit cu pozele buneilor săi, căzuți pe câmpul de luptă, pentru a le păstra memoria. Oamenii au scandat „Victorie! Moldova!”

În fruntea coloanei, care a mers din Piața Marii Adunări Naționale până la Complexul Memorial „Eternitate”, se aflau liderii PSRM, Igor Dodon și Zinaida Greceanîi. La eveniment a participat și ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov.

„Noi suntem învingători în acel război! Datorită victoriei, noi avem posibilitatea să trăim sub un cer senin și să ne gândim la viitor. A fost un mare pericol pentru omenie. Din fericire noi am câștigat și această victorie trebuie să o transmitem urmașilor noștri”, a declarat Dodon.

“Ziua de 9 mai este un cadou pentru toți cei vii, și datoria sfântă a fiecăruia este să păstreze memoria pentru fapta eroică a celor care au dobândit Marea Victorie. Promitem să păstrăm veșnică amintirea lor, să protejăm valorile pentru care au luptat și să le transmitem generațiilor viitoare.”, declarat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă