PSRM

15 mai 2023

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova felicită cordial toți cetățenii țării cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei.

De secole familia a fost principala valoare a poporului nostru. Din generație în generație strămoșii noștri au transmis noțiunea de familie, a rolului tatălui, mamei, bunicilor în formarea unei persoane, despre devotamentul față de moștenirea lăsată de străbunii noștri. Și astăzi, poporul moldovean alături de alte popoare ale țării noastre cinstesc cu sfințenie tradițiile strămoșilor lor.

Partidul Socialiștilor a acordat întotdeauna cea mai mare atenție protecției familiei și promovării valorilor familiale în societate. Printre inițiativele noastre se numără aprobarea capitalului familial, asistența financiară pentru familiile defavorizate și monoparentale, oferirea copiilor de hrană gratuită și multe altele.

Din păcate, actuala guvernare promovează din ce în ce mai mult o politică anti-familie. Astăzi Moldovei i se impun standardele Occidentul modern, străine nouă, despre „pluralitatea genurilor”, despre dreptul copilului de a schimba sexul, despre „toleranța” la perversiunile sexuale, despre eliminarea noțiunilor de „mamă” și „tată” din legislație. În urma ratificării Convenției de la Istanbul, care are un caracter deschis anti-familial, conducerea țării se pregătește să aprobe înregistrarea „cuplurilor” de același sex.

Credem sincer că societatea noastră va depăși starea actuală de criză și va găsi puterea de a-și consolida pilonul său de bază -familia. Dar pentru aceasta, este necesar ca la conducerea țării să revină adevărații patrioți ai neamului, pentru care conceptele de „familie tradițională” și „valori familiale” nu sunt vorbe goale.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă