PSRM

20 iulie 2019

Partidul Socialiștilor desfășoară Ziua Națională de informare politică

În acest weekend, în zilele de 20 și 21 iulie, Partidul Socialiștilor desfășoară Ziua Națională de informare politică, ceea ce deja a devenit o tradiție. În această zi, deputații fracțiunilor parlamentare, consilierii la toate nivelurile, activiștii PSRM și Garda Tînără merg pe străzile orașelor și satelor pentru a comunica cu oamenii, pentru a-i asculta, pentru a le vorbi despre situația din țară și pentru a răspunde la întrebări.

Multe dintre răspunsurile la aceste întrebări se conțin în ultimul număr al ziarului „Socialiștii”, care în această zi este distribuit în întreaga țară.

„Astăzi, după eliberarea statului capturat, formarea unei noi majorități parlamentare și investirea Guvernului, ne confruntăm cu o sarcină foarte dificilă de a curăța toate structurile statului și de a le construi pe baza respectării stricte a legii. Sunt convinsă că noua coaliție, împreună cu Prim-ministrul RM, Maia Sandu, în frunte cu Președintele RM, Igor Dodon, va putea să unifice societatea și să contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării noastre, cu susținerea partenerilor externi”, a spus Zinaida Greceanîi, comentînd subiectele principale ale Zilei Naționale de informare politică.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă