PSRM

21 iunie 2022

Partidul Socialiștilor a organizat un miting de susținere a fostului președinte Igor Dodon

Astăzi, la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a organizat un miting în sprijinul fostului președinte al țării, președinte de Onoare al formațiunii, Igor Dodon.

Astăzi, judecătorii examinează cererea Procuraturii de a prelungi cu 30 de zile termenul de arest la domiciliu al lui Igor Dodon.

Deputații PSRM Petru Burduja, Alla Darovannaia, Eduard Smirnov, Feodor Gagauz, Bogdan Țîrdea, Vladimir Odnostalco, Vasile Bolea, Irina Lozovan, Grigore Novak, consilierul municipal Dinarii Cojocari, istoricul Boris Șapovalov au venit în sprijinul lui Igor Dodon, menționând caracterul politic al dosarului său penal.

De asemenea, mai mulți vorbitori la miting au remarcat tendințele dictatoriale ale regimului de la guvernare, au vorbit despre politica social-economică eșuată din cauza incompetenței și iresponsabilității celor de la guvernare.

Participanții la miting au cerut autorităților să înceteze intimidarea și urmărirea penală a adversarilor politici și să acorde atenție problemelor oamenilor simpli. Totodată, în cadrul mitingului, au fost făcute chemări de demisie a Guvernului și a președintelui țării.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă